Doterana verzija Peugeot 308 modela

Više slika

Više slika

Kompanija Peugeot planira pripreme za lansiranje redizajniranog 308 modela kasnije ove godine i u slučaju da je ovo taj model, ne deluje kao da je previše toga izmenjeno...

Kažemo ako, iz razloga što su se fotografije koje vidite neplanirano pojavile na internetu i postavljene su na jednom od foruma kompanije, prikazujući blaga podešavanja na oba kraja vozila, koje sada uključuje novu masku hladnjaka, mnogo modernije LED DRL farove, redizajnirani prednji branik sa maglenkama osveženog izgleda i blago modifikovanim štop svetlima.

Nasuprot onome ušta mnogi veruju, Peugeot 308 2018. navodno neće dobiti i-Cockpit koji je po prvi put viđen na modelu 3008. umesto toga, moraće da izvuče najviše iz identične, tradicionalne putničke kabine sa analognim brojčanicima kontrolne table, koji upareni zajedno sa blago modifikovanim upravljačem i različitim oblicima nivoa promena brzina deluju kao jedina poboljšanja načinjena u enterijeru.

Pošto su zvaničnici unutar kompanije ostali prilično misteriozni povodom novog modela 308, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da li su načinjene ikakve promene na motornoj liniji, iako GTI jedinica može dobiti određeni broj dodatnih konjskih snaga, kao što je to bio slučaj sa prvim rivalom ovog modela, automobilom Golg GTI.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group