Doterana verzija BMW M2 modela

Više slika

Više slika

Slike redizajniranog BMW M2 modela nedavno su se pojavile na belgijskom sajtu bavarske kompanije, otkrivajući nam planirane promene celokupnog ulaznog nivoa M modela.

Ove fotografije su navodno dorađena verzija redizajniranih modela iz originalnih novinskih izveštaja i predstavljale su prve objave pre nego što su uklonjene sa sajta, što je bilo sasvim dovoljno da dobijemo uvid u ulepšanu verziju modela BMW M2.

Nemojte očekivati mnogobrojne i drastične promene, jer će poboljšani M2 dobiti samo komplet novih LED farova i sličan par redizajniranih štopaljki, ostavljajući ostatak veoma agresivnog eksterijera takvim kakav jeste.

Nove jedinice osvetljenja takođe koriste manje kupe varijante serije 2 i kabriolet modeli, dok će i enterijer biti nosilac suptilnih modifikacija, a biće opremljen i poslednjom generacijom iDrive informativno zabavnog sistema.

Mehanički, obnovljeni model neće se puno razlikovati od trenutnog, sa turbo motorom zapremine tri litre i šest cilindara u liniji, koji je dobar za 370 ks i 465 Nm obrtnog momenta na vrhuncu motornih obrtaja, dok će njegova šasija ostati nepromenjena takođe.

BMW M2 ostaje jedan od najdugovečnijih modela u portfoliju nemačkog brenda i opsegu cena, nakon svega, ali za sve one ljude koji traže nešto mnogo agresivnije, Bavarci planiraju stvaranje daleko sportski fokusiranije verzije M2 CS, koja bi trebalo da se na svetskom tržištu pojavi sledeće godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group