Deset najjeftinijih automobila sa visokim performansama

Tražite zabavne automobile koji su istovremeno i jeftini? Ovih deset automobila smo odabrali za vas...


Mnogi žele da voze brze automobile, ali ih obično njihove visoke cene sprečavaju u tome. Automobili kao što su Porshe 911, Ferrari 458 i MecLaren 650S su neverovatni, međutim, zbog njihovih cena su više fantazija nego stvarnost. Tu na scenu stupa naša lista sa automobilima koje, pored visokih performansi, karakteriše odlično upravljanje i fantastičan zvuk. Možda neće moći da prate superautomobile, ali zato imaju dobru cenu.

Dobre vesti se ne završavaju tu, jer jeftiniji automobili imaju manje motore, a to samim tim znači da nećete trošiti veliki novac za gorivo. Pored toga, nećete plaćati veliki porez i biće jeftinije osiguranje. Sa našom listom jeftinih automobila sa visokim performansama, možete biti sigurni da ćete uštedeti novac, a ni zabave na putu neće hvaliti. Takođe, sjajno ćete se zabaviti i na stazi, ukoliko odlučite da odvedete tamo svoj automobil.

Neki od naših automobila će biti bolji na stazi od drugih, kao što je to Caterham 7 160, sportski automobil koji nije uopšte udoban. Savršen je za vikende, ali vas savetujemo da ne krećete na duža putovanja sa njim.

S druge strane Ford Focus ST je odličan za svakodnevnu vožnju. Njegovo živahno upravljanje, zajedno sa 1.6l motorom koji proizvodi 180 ks ga čini odličnim izborom.

Naravno, jeftino je subjektivan pojam. Na našoj listi, najjeftiniji automobil je Suzuki Shift koji košta 18 400 eura. Najskuplji je Lotus Elise koji košta 35 700 eura, međutim, za automobil koji sa motorom u sredini nudi neverovatnu vožnju, mislimo da je cena prihvatljiva.

Dakle, ovo je naših deset najjeftinijih automobila sa visokim perofrmansama:

1. Ford Fiesa ST

2. Caterham 7 160

3. Toyota GT 86

4. Suzuki Swift Sport

5. Mini Cooper S

6. Peugeot 208 GTI

7. Mazda MX-5

8. Ford Fiesta Red/Black Edition

9. Lotus Elise

10. Citroen DS3 1.6 THP DSport

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group