Da li nam se vraća Opel Calibra?

Od kada je Opel prikazao Monza koncept, većina se zapitala da li moguće da će se vratiti model Calibra?

 

U pitanju je kupe iz sredine devedesetih koji se bazirao na arhitekturi Vectre sa formom sa dvoje vrata, koja je bila dopadljiva drugačijoj ciljnoj publici od one koja je kupovala Vectru. Sada, kada je najavljena nova verzija Insignia modela, koaj se neće pojaviti do 2017. ponovo se postavilo pitanje Calibra modela. 

AutoExpress je razgovarao sa Timom Tozerom, MD-em Opela, koji je potvrdio da se model nalazi na stolu. "Imamo još detalja koje moramo da razradimo, ali da li bi mogao da se pojavi posle Insignie i da liči na Monza koncept? Da mogao bi."

Ukoliko bi koristili Insigniu kao osnovu i dodali mu malo stila, približili ga konceptu u smislu veličine i izgleda, automobil bi bio pun pogodak. 

Do tada, možemo da očekujemo novu Astru naredne godine, što je velika stvar za ovaj brend. Očekuju se detalji sa Monza koncepta i na tom modelu, ali definitivno je isključen hibrid model.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group