Da li je ovo Aston Martin DB11?!

Fotografija koja se pojavila, prikazuje impresivan sportski automobil sa Aston Martin oznakama na sebi, što verovatno može da bude prvo pojavljivanje modela DB11 u javnosti...

 

 

DB11 će biti prvi Aston Martin koji će koristiti twin turbo 5.2 V12 motor koji dolazi sa okvirnih 600ks. Informacije kažu da je novi motor razvijen samo zbog britanske kompanije, a AMG će dostaviti V8 sa nešto manje snage. 

Naslednik DB9 modela, će biti otkriven na sajmu u Ženevi i veruje se da je slikan dok je sniman promo video na zatvorenom delu puta. 

Fotografija se pojavila na autojunk.nl i izgleda realno. Novi model je prvi koji je baziran na novoj arhitekturi, a Aston Martin je iskoristio pomoć AMGa u konstrukciji automobila. 

Najbinitija vest koji smo do sada čuli je da Aston Martin odlučio da u modelu DB11 ponudi manuelni prenos, zajedno sa osmostepenim automatskim prenosom. Moraćemo da sačekamo da vidimo da li je ovo istina. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group