Citroën DS3 Dark Rose Limited Edition

Citroen DS3 Dark Rose je najnovije specijalno izdanje najmanjeg modela DS pod-brenda...

Napravljen u ograničenoj seriji od 350 jedinica, DS3 Dark Rose će biti ponuđen kao DS3 hatch i DS3 Cabrio.

Automobil ima telo dve nijanse, Perla Nera crnoj i Shark grey, u kombinaciji sa fuksija roze krovom i maskama retrovizor u istoj boji - Cabrio model dobija crni platneni krov.

Ostali prilagođeni detalji uključuju roze efekat na prednjem i zadnjem krilu, bočne lajsne sa DS grafikom koju karakteriše Dark Rose logo, i "3" u boji fuksije na DS3 grbu na vratima prtljažnika.

Unutra, ograničeno izdanje DS3 ima Dark Rose logotipe na volanu i pragovima vrata, roze bojom okružen DS logo na centralnoj konzoli i fuksija prošive na Nappa kožnim naslonima za glavu.

DS3 Dark Rose ima početnu cenu od od 20.259 € u Francuskoj (sa PDV-om). Citroen kaže da će reklamni film za DS3 Dark Rose predstaviti Alfred Hičkok, koji je bio "lice" DS3 Serie Noire kampanje ovog brenda u 2011.

Reklama prikazuje uvodnu sekvencu čuvenog Alfred Hitchcock Presents TV šoua koji je on vodio od 1955. do 1965. u SAD, a legendarni filmski reditelj govori i peva o "vie en rose" inspirisan DS3 Dark Rose limited edition.

Pogledajte!

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group