Citroen C5 CrossTourer

Citroen će na auto sajmu u Ženevi predstaviti novu CrossTourer verziju svog modela C5...

Planirano je da ovaj automobil bude glavna konkurencija Škodi Octaviji Scout i Volkswagen Passat Alltrack modelima. Francuski Citroen tvrdi da model ima 'all-road dizajn' upotpunjen mat sivom krovnom rešetkom i jedinstvenim, 18-inčnim alu-felnama sa dijamant efektom.

Posebni detalji uključuju i hromirane poklopce retrovizora i štitnik izrađen od brušenog aluminijuma na zadnjem braniku. Verzija CrossTourera opremljena je Hydractive II + vešanjem, i može povisiti svoje podvozje za 15mm pri brzinama do 70 km/h.

Vešanje je dostupno za sve motore koji se mogu naći u standardnom C5, osim za HDi 115 i e-HDi 115 Airdream EGS6 verzije.

Uz automobil će se nuditi Millenium i Ekclusive paketi opreme, a kožne presvlake i masažna funkcija vozačevog sedišta će biti standard. Kupcima je na raspolaganju i Intelligent Traction Control sistem za bolje prijanjanje na snežnim i blatnjavim površinama, a tu su i eMyWay navigacija i kamera za vožnju unazad.

Citroen C5 CrossTourer se već može naručiti, a početna cena iznosi 32.000 evra.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group