Chevrolet Traverse dobija redizajniranu generaciju

Više slika

Više slika

Chevrolet je objavio je cene i detalje svog novog opsega modela Traverse za 2018. godinu, koji sada dobijaju više tehnoloških inovacija i redizajniranu karoseriju...

Kompanija takođe tvrdi da novi 2018 Chevrolet Traverse automobil nudi maksimalni kapacitet tovarnog prostora, najboljeg u klasi, pobedivši modele kao što su Ford Explorer, Honda Pilot i Toyota Highlander.

Kupci će biti u mogućnosti da izaberu između nekoliko finiša više nego ranije, uključujući L, LS, LT i Premier varijante, zajedno sa sportskim modelom RS i High Country, vrhunskim modelom iz opsega. Chevrolet će ponuditi i Redline paket u Premier ediciji, a on će se sastojati od daleko moćnijeg, gangsterskog izgleda, sa crvenim detaljima.

"Potpuno novi Chevrolet Traverse poseduje odvažan, novi izgled, komplementiran punim funkcionalnostima, koje kupci terenskih vozila zahtevaju. Automobil je dizajniran kako bi učinio život na putu lakšim i izgledao veoma lepo dok izvršava svoje zadatke", izjavio je Stiv Majson, direktor marketinga Chevrolet Cars and Crossovers odseka. "Sa kreativnim komforom, pogodnostima i tehnologijama namenjenim zabavi putnika, Traverse predstavlja pun paket usluga namenjenih našim korisnicima."

Modeli sa unutrašnjeg nivoa opsega napajani su Ecotec turbo, dvolitarskim motorom, sa četiri cilindra i 255 ks i 400 Nm obrtnog momenta, pri 3.000 motornih rotacija u minutu. U ponudi je takođe i V6 jedinica zapremine 3,6 litara sa 305 ks pri 6.800 rpm i 350 Nm obrtnog momenta. Obe jedinice dolaze uparene sa devetosteoenim automatskim menjačem. Dostupan je i pogon na sva četiri točka, sa prednjom vučom koja je ponuđena kao standard.

Chevrolet takođe nudi 2018 Traverse sa karakteristikama kao što je kamera na zadnjoj strani, kamere sa punim uglom od 360 stepeni odnosno pregledom oko vozila, bežično punjenje mobilnih naprava, Apple CarPlay i Android Auto, ugrađenu OneStar WiFi hotspot konekciju i mnogo toga drugog.

Cene novog modela startuju od 30.875$, dok sve konfiguracije i vizuelne specifikacije mogu bti isporbane preko oficialnog sajta kompanije.

N.Đ. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group