Chevrolet Traverse 2018.

Više slika

Više slika

Kompanija Chevrolet je upavo objavila postojanje svog potpuno redizajniranog modela Traverse za 2018. godinu, na sajmu automobila u Detroitu.

Pridruživši se novom GMC Terrain modelu u postavci SUV segmenta, 2018 Traverse predstavljen je u veoma promišljeno redizajniranom izgledu karoserije i svom novom vlasniku nudi tehnologije koje ga ističu kao najboljeg u klasi.

Američki proizvođač je aktivno uključio brojne Među njima se nalazi i Surround Vision sistem, prednji senzori za uočavanbje pešaka i prinudno kočenje, upozorenje na čeoni sudar i sistem automotskog kočenja pri visokim i niskim brzinama. Dodatno, 2018 Traverse kao standard uključuje Teen Driver funkcije, koje dozvoljavaju roditeljima da poseduju određene kontrole performansi i automobilu postave ograničenja kada su njihova deca za volanom.

Putnička kabina poslednjeg Traverse modela takođe ima koristi od naprednih konekcionih tehnologija koje uključuju MyLink informativno zabavni sistem sa ekranom od osam inča i podrškom za Apple CarPlay i Android Auto. Uz sve dolazi i OnStar 4G LTE WiFi hotspot, obilje USB portova za punjenje i Rear Seat Reminder kompanije Chevrolet koji poseduje sve nivoe presvlaka za enterijer.

U uslovima motora, mušterijama je ponuđen izbor između novog V6 agregata zapremine 3,6 litara, ili dvolitarskog Ecotec četvorocilindraša. V6 mašina ima 305 ks pri 6.800 obrtaja i 350 Nm obrtnog mometa, dok manji dvolitarac i dalje posefuje veoma zavidnih 255 ks i 400 Nm obrtaja pri 3.000 rotacija motora u minuti. Oba motora dolaze sa ekskluzivnim devetostepenim automatik menjačem i uključuju stop/start tehnologiju.

Varijante ulaznog nivoa poseduju prednju vuču, ali je pogon na sva četiri točka dostupan u nekim modelima i u vrhunskoj formi opsega, uključujući tehnologije duplog kvačila koje ciljaju ka optimizovanju tranzicije pri svim uslovima koji podrazumevaju sneg i kišu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group