Chevrolet predstavio osveženi Camaro

Chevrolet je objavio prve fotografije osvežene verzije modela Camaro Convertible, koja će premijerno nastupiti na ovogodišnjem frankfurtskom auto salonu... 

 



Poput coupea, osveženi cabrio se od prethodne verzije razlikuje modifikovanim branicima, dorađenom maskom motora i prednjim i zadnjim svetlima, difuzorom i sl. Unapređena aerodinamička svojstva automobila će omogućiti bolje hlađenje motora i veću stabilnost automobila pri visokim brzinama.

Ovaj automobil je opremljen novim heads-up ekranom i MyLink infotainment sistemom sa 7-inčnim displejem osjetljivim na dodir koji nudi i Bluetooth/USB/AUX opcije.

Na evropskim tržištima, Camara će pokretati 6,2 V8 snage 318 kW, odnosno 432 KS i najvećeg obrtnog momenta od 569 Nm. To je dovoljno da ovaj model ubrza do 100 km/h za 5,2, odnosno 5,4 sekunde kada je reč o verziji Convertible. Motor će biti moguće upariti sa standardnim 6-stepenim ručnim, ili opcionim 6-stepenim automatskim prenosom.

Prve isporuke Camara u Evropi su zakazane za početak naredne godine, a cena na nemačkom tržištu se kreće od 39.900 za coupe, do 44.990 Eura za Convertible.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group