Chevrolet Camaro 2016 Cabrio - Galerija

Više slika

Više slika

Ukoliko ste ljubitelj muscle automobila sa otvorenim krovom, GM ima poslasticu za vas, jer su upravo zvanični predstavili šestu generaciju Camaro modela u kabriolet verziji...

 

Novi 2016 Camaro je zadržao linije kupea, ali su se otarasili metalnog krova i zamenili ga novim električnim hidrauličnim krovom od mekanih materijala koji ima višeslojnu konstrukciju sa zvučnim i temperaturnim izolacijama. 

Potpuno automatizovan krov može da se otvori klikom na dugme na daljinskom kako biste impresionirali sve oko sebe, a takođe možete da skupiti, ili podići pri brzinama do 50km/h. 

Kabriolet je prema GMu dobio čvršću i lakšu konstrukciju koja je pomogla da vozilo smanji 91 kilogram u odnosu na prethodni model, barem prema izjavama iz GMa. 

GM za sada nije objavio dostupne motore za ovaj model koji će biti dostupni kada krene u prodaju sledeće godine, ali očekujemo istu ponudu kao za kupe verziju, uključujući i 275ks 2.0, 335ks 3.6 V6, kao i 455ks 6.2 V8, a svi će biti u kombinaciji sa šestostepenim manuelni menjačem, ili sa osmostepenim automatikom. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group