Catheram Seven dobio nove verzije

Catheram polako osvežava svoju ponudu lansiranjem tri nove varijante modela Seven u Britaniji...

 

U pitanju su modeli 270, 360, 420. Sa ovom objavom, ponuda obuhvata 5 glavnih modela sa novim paketima opreme "S" i "R". 

Modeli 270, 360 i 480 su već u prodaji u Britaniji i nalaze se između postojećih modela, ulaznog modela 160 i najjačeg 620R, koji je najjači model koji je proizveden. 

Catheram Seven 270 pokreće poslednja generacija 1.6 Ford Sigma motora, koji nudi povećanje snage od 10ks u odnosu na odlazeći Roadsport 125. 

Na sredini ponude je Seven 360 koji pokreće 2.0 Ford duratec iz Catheram R300 trkačkih automobila. Na kraju, Seven 420 ima isti motor, ali sa dodatnim modifikacijama daje 210ks. 

Catheram je ponudio i dva nova paketa opreme, koji su dostupni za sve modele. Novi S i R paketima obuhvataju specijalne enterijere kao i pakete opreme koji će odgovarati i trkačima i klasičnim korisnicima. 

S paket je okrenut svakodnevnim vozačima i obuhvata komforne opcije kao što je kokpit u potpunosti pokriven tepihom, veliku šoferku, kožna sedišta... Što se tiče R paketa, više je okrenut stazi pa dolazi sa sportskom suspenzijom, drugim diferencijalom i drugim modifikacijama. Tu su i Orcus felne koje su ekskluzivno dizajnirane za Catheram i koje su 10% lakše od aktuelnih. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group