Cadillac 2016 ELR Coupe

Ovo je osveženi 2016 Cadillac ELR kupe koji je dobio pojačanje snage, kao i upravljanja, dok je dizajn ostao skoro nepromenjen...

 

Jedina kozmetička promena je promenjena prednaj rešetka, sa novim znakom Cadillaca.

Cadillac je unapredio software za sistem baterija što je unapredilo snagu i obrtni momenat za 25% na 215ks u tour modu, kao i 233ks u Sport modu. Autonomija na električni pogon je sada 60km, što autonomiju na kombinovani pogon podiže na 530km, kada električni motor radi u paru sa 1.4 benzincem. 

Modifikovani sportski mod koji kombinuje pogon iz oba motora smanjuje vreme potrebno da ubrza do 100km/h za 1,5 sekunde u odnosu na prethodnih 6,4. Cadillac obećava i veću maksimalnu brzinu od 209km/h u Sport i Hold modovima sa opcionim Perfromance paketom, kao i 171km/h u Standard modu. 

Pored ovih paketa, novi ELR dobija više poboljšanja u upravljačkom sistemu i suspenziji. 

Verzija za 2016. godinu je dobila i prethodno opcino Driver Assistance paket koji obuhvata nekoliko sistema sigurnosti, a ELR dobija i GMove OnStar tehnologije sa WiFi hotspotom. Tu je i mesto za punjenje telefona, bežično. 

ELR kreće u prodaju sa početnom cenom od 58 495 dolara.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group