BMW X6M kreiran 3D tehnologijama

Više slika

Više slika

Ovaj BMW X6M izložen u BMW Abu Dabi predstavništvu, sadrži obilje specijalno prilagođenih delova koji potiču od različitih proizvođača.

Dok je generalno smatran za jedan od najjagresivnije stilizovanih SUV vozila na svetu, ili aktiviti kupea, kako god da vam odgovara, izgleda da i dalje postoji dosta mesta za popravljanje modela X6M kompanije BMW.

Ono što na prvi pogled postaje očigledno jesu retrovizori od ugljeničnih vlakana, crna podeljena maska hladnjaka, bočne pruge, crni ventilacioni otvori branika i crni finiš krova, koji zajedno deluju mnogo bliže M Performans diviziji, zajedno sa aerodinamičnom opremom koja se sastoji od prednjeg spojlera, bočnih pragova, zadnjih difuzora i prednjeg spojlera koji su kreirani tehnikama 3D dizajna.

Automobil takođe poseduje AC1 ojačane, trkačke točkove od 21 inča kompanije AC Schnitzer i izduvni sistem Akrapovic Evolution, koji, kao što znate, menja notu u zavisnosti od nivoa agresivnosti koji zahtevate od motora.

U unutrašnjosti imamo crvenu kožu na sedištima, donjem delu kontrolne table, konzoli, naslonu za ruku i panelima vrata, dok se crveni šavovi nalaze, manje više, svuda po putničkoj kabini.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group