BMW X1 pokazao enterijer

Evo prvih snimaka unutar druge generacije BMW X1 kompaktnog crossovera koji je sada na manje od 12 meseci od predstavljanja...

 

Ako ste očekivali da vidite nešto dramatično drugačije od serije 2 Active Tourer koji je najbliži "rođak" u BMWovoj ponudi, onda verovatno ne znate kako se u poslednje vreme odvijaju stvari u Bavarskoj kompaniji. 

Novi X1 dobija instrument tablu i dizajn ostatka kabine sa ekranom osetljivim na dodir za infotainment sistem na vrhu, ali je BMW premestio kontrole za klimu ispod audio jedinice. 

Ispod osveženog izgleda stoji UKL1 arhitektura BMWa koja koristi čelik velike otpornosti za veću čvrstoću i manju težinu. To je ista platforma sa pogonom na prednje točkove koju možete da nađete u seriji 2 Active Tourer modelu i u poslednjem Miniju. Kupci će moći da biraju BMWov X drive pognon na sve točkove na skupljim modelima. 

Snaga će dolaziti iz najnovijih 1.5 motora i 2.0 turbo benzinaca i dizela, koji će biti upareni sa šestostepenim manuelnim menjačem i osmostepenim automatikom, barem u Evropu, jer na tržištima kao što je američko verovatno neće biti ponđeni manuelni menjači. 

O.r:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group