BMW se susreće sa manjim problemima

Više slika

Više slika

Kompanija BMW s vremena na vreme mora da opozove svoje modele baš kao i svaki drugi proizvođač...

Ovoga puta su u pitanju dva najmoćnija modela performansi, poslednji modeli X5 M i X6 M. Bavarski proizvođač u svom najpotentnijem krosover pakovanju poseduje twin-turbo V8 motor zapremine 4,4 litre sa 553 ks, koji vlasnicima automobila omogućuje sprint od 0 do 100 za ravno 4 sekunde.

Ovo su veoma moćne performanse za automobil koji je težak gotovo 2.300 kg, odnosno kao dva modela Mazda MX-5 Miata. Na svu sreću ovo povlačenje modela se ne odnosi na vlasnike koji poseduju modele duže vreme, već samo 24 jedinice iz poslednje serije.

Ovaj manji problem je nastao oko informacija pneumatika koje netačno glase da točkovi mere 20 inča u prečniku, a oni su zapravo 21". Kompanija BMW će poslati mejl vlasnicima tih vozila, ispraviti grešku putem interneta, poslati im nove nalepnice i sve će biti gotovo za par minuta, a da pritom neće morati ni da odlaze na mesta gde su kupili svoja vozila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group