BMW M3 Twilight Purple

Više slika

Više slika

Uprkos svemu što neko može misliti o Twilight Purple finišu, koji košta otprilike 5.000 evra i dolazi kao deo invidualnog BMW programa, činjenica je da sa njim ovaj M3 izgleda kao prava zver.

On takođe poseduje i čitav set Competition paketa koji u velikoj meri utiče na celokupnu sliku. U smislu performansi, model dolazi sa 444 ks, novim točkovima i poboljšanim vešanjem, oprugama i kavezom protiv prevrtanja, namenjenim adaptivnom sistemu M upravljačkog sklopa.

Vizuelno, mi gledamo u M performans karbonski spojler gepeka, M performans upravljački sistem i obilje ugljeničnih vlakana na delovima karoserije oko prozora, oko birača stepena prenosa, na volanu i ručnoj kočnici.

Tu je još i izduvni sistem kompanije Akrapovic koji čini da muzika koju stvara ovaj trolitarski motor, sa duplim turbo punjenjem i šest cilindara u ravni, bude daleko veličanstvenija prilikom ubrzanja 0 do 100 koje je za 0,1 sekundu brže od standardnog modela.

Ovaj posebni BMW je nedavno prikazan u galeriji kompanije u Dubaiju, a pored eksterijerne boje i enterijernih završnica, on je prilično identičan onome koji smo imali priliku da vidimo ranije ovog meseca.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group