BMW i3 i i3S debituju sa novim motorom i sportskim stilom

Više slika

Više slika

Najnoviji modeli BMW i3 i i3S dobili su uranjeno predstavljanje putem interneta...

Sa zvaničnim debijem zakazanim za sajam automobila u Frankfurtu, Frankfurt Motor Show, novi i3 sadrži obnovljeni električni motor koji prema navodima proizvodi 184 ks i 269 Nm obrtnog momenta, što je pojačanje od 14 ks i 20 Nm.

Pored nadograđenog pogonskog sklopa, i35 smešten je na sportskom tjuniranom vešanju koje je redukovano približno za 12,7 mm. Model takođe dolazi opremljen sa ultra-lakim felnama od 20", koje su nešto šire od onih na standardnom modelu i3.

Sa stilskog stanovišta, oba modela su prisvojila novi prednji branik sa restilizovanim maglenkama. Standardni i3 dolazi sa plastičnim panelima, ali oni su na svu sreću odsutni na i3S varijanti koja umesto njih poseduje crne akcente i metalik finiše.

Enterijer modela uglavnom prenosi sve komponente sa prethodne generacije, ali poseduje opcioni Giga World paket koji se sastoji od Giga Brown Natural kože i Carum Spice Grey Wool platna. Sa druge strane, vozači mogu očekivati poslednji iDrive informativno zabavni sistem sa Apple CarPlay mogućnostima.

Potpuno električni opseg i3 modela navodno ostaje nepromenjen, ali automobili sada dolaze sa redizajniranim i usavšenim kablom za punjenje, koji omogućuje potpuno punjenje baterije za samo tri sata. Ovo je pet puta brže od prethodnog Level 1 120v kabla za punjenje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group