Audi R8 Spyder V10 Plus u punom sjaju

Više slika

Više slika

Pre oko mesec ipo dana, kompanija Audi je objavila postojanje svoje poslednje verzije R8 modela superautomobila...

Međutim tek sada imamo piliku da vidimo ovo ostvarenje u njegovom punom svetlu. Model R8 Spyder V10 Plus sada se nalazi izložen na Audi Forum događaju, koji se održava u matičnom gradu kompanije Inglštadu, a model je predstavljen u svojoj neverovatnoj nijansi crvene sa srebrnim ramom šoferšajbne i crveno prošivenim kožnim enterijerom u crnoj boji.

Najbolji iz serije R8 poseduje V10 motor sa 5,2 littre zapremine ispod haube, dobar za 610 ks i 560 Nm obrtnog momenta, kanalisanih na sva četiri točka, kako bi automobil mogao da dostigne 100 km/h za 3,3 sekunde i maksimalnu brzinu, koja je na autobanu izmerena na 330 km/h.

Spyder Plus važi za najskuplji model gospodara prstenova i njegova cena se kreće oko 207.500 €, ali kao što mnogi mediji ističu, ovaj posebni automobil iz linije dolazi opremljen dodatnim karakteristikama kao što su metalik crni točkovi od 20 inča i niži farovi koji dodaju nešto više evra na ukupan iznos. Prema ovoj ceni ulazite na teritoriju Lamborghini modela, gde Huracan kupe startuje sa cenom od 178.500 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group