Audi osvežio A6 i A7 za 2017MY

Više slika

Više slika

Audi je odradio nekoliko vizuelnih i tehničkih unapređenja na modelima A6 Sedan, A6 Avant i A7 Sportback...

 

Spolja, A6 modeli dolaze sa jačim konturama, donekle promenjenim zadnji branikom sa difuzorom i promenjenim bočnim stranama. 

Tu je i LED svetlo unutar kabine i u gepeku, kao i nova šema boja Aluminium Ellipse Silver i dugačka lista novih mogućnosti kao što je Apple CarPlay i Android Auto kompatibilnost sa MMI ekranom, dva Audi tableta u zadnjem delu kao deo zabavnog sistema, koji mogu da se koristi i nezavisno od automobila. 

Na 2017 Audi A6 Allroad Quattro, kompanija je dodala Soho Brown boju, novu sivu za felne i dodatne delove, a unutra automobil dolazi u Valcona koži, Santos brown boji. 

Audi sada nudi osveženi A6 i A7 sa nove dve boje, Matador Red i Gotland Green, koja je dostupna na S modelima. Java Brown koja je do sada bila dostupna na A6 Allroad modelu, se sada nudi za A6 sedan, A6 Avant i A7 Sportback. Tu su i dva nova dizajna točkova za A6 i tri nova dizajna za A7 model.

Novi modeli će biti dostupni širom sveta uskoro, a isporuke se očekuju sredinom leta. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group