Audi je predstavio novi R8 V10 Plus

Više slika

Više slika

Gospodar prstenova je počeo da se hvali svojom potpuno novom verzijom modela R8 V10 Plus 'Selection 24h' Edition.

Bazirana na vrhunskoj seriji R8 V10 Plus, Selection 24h je kreirana u čast modela R8 LMS koji je osvojio prošlogodišnju trku 24 časa u Nirnburgringu.

Ono što izdvaja ovaj model od bilo kog superautomobila pod zastavom kompanije Audi jeste njegova Suzuka Metallic boja eksterijera, kućišta retrovizora kreirana od ugljeničnih vlakana, karbonsko zadnje krilo, sportski izduv, bočni spojleri od sjajnog ugljenika sa znakom R8 24h i ojačane felne točkova od 20 inča i deset krakova dizajniranih u obliku slova Y.

U enterijeru se nalaze crni antilop volan i okruženje vazdušne ventilacije kreirano od ugljeničnih vlakana, centralna konzola, instrumenti za biranje, sistem Virtual Cockpit kompanije Audi i još mnogo inspiracije iz modela R8 24h.

Šta više, ovaj automobil dolazi sa dinamičnim upravljanjem, adaptivnom kontrolom amortizera, magnetskom vožnjom i laserskim osvetljenjem, što je deo tehničkog paketa koji čini istraživanje V10 motora ovog modela, koji poseduje 5,2 litara zapremine i 610 ks, mnogo zanimljivijim.

Sve ove brojke znače dostizanje 100 km/h iz mesta za 3,2 sekunde pre nego što ubrza do maksimalnih 330 km/h.

Kupci su u mogućnosti da naprave svoje porudžbine još od 10.5.2016. godine, a cena modela je u nemačkoj postavljena na 229.000 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group