Audi A5 Sportback G-tron

Više slika

Više slika

Wörthersee okupljanja nastavljaju svoju tradiciju, a ovoga puta je kompanija Audi predstavila specijalno prilagođeni model A5 Sportback g-tron.

Opremljen tamno sivom farbom, ovaj unikatni model poseduje plave akcente u farovima i stilske dvoslojne aluminijumske felne koje kriju kočioni sistem sa plavim čeljustima. Dizajneri su takođe dodali liveriju u obrascima pčelinjeg saća, crni zadnji spojler i zatamnjena štop svetla. Iz kompanije nisu imali puno toga da kažu o enterijeru novog modela, ali fotografije otkrivaju da je automobil opremljen kožom i alkantara sedištima plavih kontrastnih šavova i finišima od karbonskih vlakana.

A5 Sportback g-tron predstavljen je na sajmu automobila u Ženevi ranije ove godine i postao je treći model ovog brenda koji može da se pokreće pomoću prirodnog gasa. U ovom slučaju, automobil je napajan dvolitarskim TSFI motorom koji proizvodi 167 ks i 270 Nm obrtnog momenta.

Motor je napajan od strane četiri CNG rezervoara, koji mogu da sadrže do 19 kg goriva. Ovo omogućuje da A5 Sportback g-tron poseduje opseg od 500 km, međutim, automobil takođe poseduje i manji, dodatni benzinski tank od 25 litara koji ukupnu kilometražu sa jednim punjenjem podiže na 950 km.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group