Alfa je spremna da svrgne M3 sa trona


Nakon dugog čekanja, kompanija Alfa Romeo je konačno uspela da pruži tržištu pravi sportski sedan sa Giulia Quadrifoglio...

Kako se ispostavilo nova Alfa Romeno je veoma dobar automobil, a ljudi iz renomiranog časopisa koji su kreirali ovaj snimak, jednostavno nisu mogli da se odupru njegovom postavljanju na internet i morali su da pokažu svetu punu lepotu modela Giulia, samo što ovoga puta italijanski sedan sa četvoro vrata podleže mnogo podrobnijem ispitivanju.

U segmentu kojim domuniraju Nemci i sa jednako impresivnim modelima koji dolaze iz Amerike i Japana, Alfa Romeo konačno poseduje automobil koji nije neuspeo pokušaj preuzimanja dominacije.

Nova platforma sa zadnjom vučom dozvolila je inžinjerima kompanije da ugrade u novi model Giulia, verovatno najbolje upravljanje u klasi, koje se sastoji od direktnog prednjeg kraja sa stabilnim zadnjim, što vozačima pruža komotno dostizanje samih granica autmobila.

V6 motor koji je kreirala kompanija Ferrari, poseduje 2,9 litara zapremine i pomaže puno u slučaju modela Giulia Quadrifoglio, koji sada sadrži 530 ks i 600 Nm obrtnog momenta, a novom automobilu je takođe obezbedio i ubrzanje od nule do sto za 3,9 sekundi, dok mu je maksimalna brzina 305 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group