Alcraft GT - britansko čudo sa performansama superautomobila

Više slika

Više slika

Britanija je postala jedna od ključnih zemalja kada se radi o delu industrije koja se bavi razvojem i proizvodnjom električnih automobila...

Još jedna firma u povoju koja se fokusira na proizvodnju elektrilčnih automobila, spremna je da stupi u bitku sa proizvođačima kao što je Tesla Motors  sa potpuno novim proizvodom nazvanim Alcraft GT.

Kreiran pod zastavom Alcraft Motor Company, brenda osnovanog od strane biznismena Dejvida Alkrafta, koji je nekada bio izvršni direktor kompanija kao što su Morgan, Toyota, Daewoo i Mischelin, zajedno sa Delta Motorsport unosi svoju ekspertizu koju poseduje u polju električnih pokretačkih sklopova i sistema baterijskih pakovanja, ovaj automobil će predstavlja pravo remek delo u svom polju.

Alcraft je britanska kompanija koja želi da izbaci svoju GT varijantu na puteve počevši od 2019. godine, a kako bi ovo uradila ona stupa u koosnivačku kampanju, koja svim zainteresovanima pruža priliku da odigraju svoju ulogu u razvoju revolucionarnog automobila i novog britanskog brenda.

Svako privatno lice koje uloži 10 ili 25.000 funti zauzvrat će biti nagrađeno VIP pristupom stazi Silverstone, kao i vožnjom u razvojnoj muli novog GT modela. U zavisnosti  od sume koja je uložena, svi ulagači dobijaju ekskluzivne električne motocikle kompanije Cyclotricity i ručne satove brenda Matthew Humphries Design.

Što se tiče dizajna i specifikacija Alcraft GT linije, ona dolazi u formi prelomljenog stila karoserije, sa rasporedom sedišta 2+2 i prtljažnim prostorom zapremine 500 litara. Cifre koje su vezane za tri električna motora iznose 600 ks i 1,139 Nm obrtnog momenta, koji se šalju na sve točkove, što rezultira sprintom od nula do sto u trajanju od samo 3,5 sekundi.

Alcraft GT poseduje potvrđeni opseg od 483 pređena kilometra, sa energijom koja dolazi iz baterija T oblika koje su postavljene između i iza prednjeg i zadnjeg sedišta. Britanski brend je kreirao jedan specijalni model koji služi radi verifikacije, jedinicu kreiranu od 33% pene, kako bi bio prikazan na Cenex Low Carbon Vehicle događaju koji će se održati u Bedforširu 6. i 7. septembra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group