Škoda Superb dobija novu opremu

Više slika

Više slika

Za razliku od manjeg modela Octavia koji poseduje kontraverzan obrazac duplih farova, serija Superb ostaje uglavnom nepromenjena za sledeću godinu...

Međutim, ova linija ima prednosti nove metalik boje, nazvane Velvet Red i novog kompleta aluminijumskih felni od 19 inča marke Acamar, ali pored toga nikako ne možete da prepoznate razliku između ovog i starijeg modela sve dok ne zavirite u enterijer automobila.

Ovde je češki proizvođač dodao Care Connect sistem sa mogućnošću obavljanja hitnih poziva standardnih karakteristika iz paketa Ambition up modela i nevezano sa informativno zabavnim sistemom po izboru.

Kada već govorimo o inovacijama, kompanija nudi optimizovane Colombus i Swing sisteme čiji su displeji dobili rast sa 8 na 9,2 inča i sa 5 na 6,5 inča, što u automobilima deluje kao značajna i primetna razlika. Daljinski pristup je moguć sa Connect App aplikacijom i SmartLink+ karakteristikom koja nudi nove mogućnosti povezivanja između automobila i vašeg pametnog telefona, a takođe, u ponudi je i poboljšana komunikacija između putnika putem Digital Voice Enhancement sistema koji emituje glas sa prednjih sedišta svima koji se nalaze pozadi uz pomoć mikrofona.

U zavisnosti od toga koliko budući vlasnici žele da plate za 2018MY sedan i karavan varijante modela, kompanija Škoda takođe može da doda opciono vozačevo sedište sa masažerima, ventilacijom ili memorijskim funkcijama.

Ostali noviteti uključuju dodatne akustične slojeve smeštene između dve staklene površine prednjih bočnih stakala koji umanjuju nivoe buke, ali i sisteme kontrole razdaljine prilikom parkiranja sa asistencijom upravljanja koja upozorava vozača putem optičkih i akustičnih signala i primenjuje kočioni sistem automatski, ukoliko je to potrebno, prilikom parkiranja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group