4C - Centurion 1 Plus

Svi znamo da su Alfe neverovatno lepi automobili, ali ovaj 4C model nas je ostavio bez teksta...


Pošto ga pokreće 1.75 litarski, četvorocilindrični motor koji razvija 237 konjskih snaga, ovaj auto je spreman da vam donese potrebno uzbuđenje za kojim pripadnici muške populacije čeznu. Ovaj mali i savršeno izbalansiran automobil prošao je kroz kompletni redizajn od strane Pogea Racing tima i dobio novi naziv koji se zove Centurion 1 Plus.

Kreatori iz ovog tima su želeli da dodatno unaprede ovaj automobil i možemo reći da su uspeli, jer Alfa 4C zaista izgleda fantastično. Naravno, vizuelni utisak je vrlo jak i odmah privlači pažnju. Ovaj sportski automobil malih dimenzija svideće se svakom automobilskom entuzijasti. Veoma je startan i ima odličnu upravljivost pa ga je veoma zabavno voziti po uskim i krivudavim putevima.

Alfa Romeo 4C Centurion 1 Plus zaista ima šta da pokloni svojim fanovima, jer ovaj automobil postiže brzinu od 0 do 100 km/h za 3.8 sekundi, što je vrlo brzo. Maksimalna brzina je takođe veoma iznenađujuća, jer ovaj automobil postiže neverovatnih 300 km/h.

Naravno, ovakav automobil ne dolazi po jeftinoj ceni i koštaće vas 79.950 evra, ali s obzirom da se može takmičiti i sa super-automobilima koji koštaju po 300.000 evra, čini nam se da je ovaj automobil dostupan po vrlo razumnoj ceni.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group