2017 Porsche 911 GTS

Više slika

Više slika

911 GTS opseg kompanije Porsche predstavlja savršen način da se počne, ali novi modeli za ovu godinu dolaze bolji nego ikada...

Novi modeli sadrže osvežen izgled koji je prilično sličan ulepšanom Porsche 991.2 automobilu, isto kao i novo obilje impresivnih dodataka smeštenih u kokpitu.

Predstavljan prošle nedelje na sajmu automobila u Severnoj Americi i internacionalnom sajmu u Detroitu, Porsche 911 GTS je napajan svežim trolitarskim motorom sa šest cilindara u ravni, komplementiranim sa dva turbo punjenja i sposobnim da isporuči 450 ks i 550 Nm obrtnog momenta.

Naravno, GTS opseg uključuje modele Carrera GTS, Carrera 4 GTS, Carrera GTS Cabriolet, Carrera 4 GTS Cabriolet i Targa 4 GTS, ali ukoliko ste zainteresovani trebalo bi da znate da je 911 Carrera 4 GTS kupe najbrži od svih i sportski automobil je sposoban da ubrza od 0 do 100 km/h za samo 3,6 sekundi, dok mu u tome pomaže i PDK transmisija.

Ove impresivne cifre performansi spojene su sa poboljšanom efikasnošću potrošnje goriva, nečim što deluje kao nešto malo manje važno onda kada birate mesto na kome ćete parikirati takav superautomobil na svom prilazu. U poređenju sa odlazećim opsegom, ulepšane verzije modela uključuju poboljšane farove i štop svetla, kao i novi SportDesign prednji spojler, crnu traku između štopaljki na modelima sa zadnjom vučom, crne felne od 20 inča i mnogo drugih zanimljivih detalja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group