2017 Mercedes E-Class enterijer

Nova E klasa uskoro dolazi, a Mercedes je objavio prve zvanične fotografije enterijera pre premijere ovog modela u Detroitu...

 

Stuttgart podiže nivo u srednjem luksuznom segmentu sa elegantnom kabinom koja vuče inspiraciju iz luksuzne S klase sa detaljima iz C klase kada spustite oči sa masivne digitalne table. 

Ulazni modeli imaju tradicionalniji izgled sa dva analogna sata koje razdvaja sedmoinčni ekran, kao što smo videli na prototip vozilima ranije ove godine. 

Iako je nema na ovim slikama, E klasa dolazi sa dve različite centralne konzole, jedna za modele sa automatskim prenosom i druga za one sa manuelnim. 

Tu je i opcioni Burmsester 3D zvučni sistem, a Mercedes naglašava nov dizajn sedišta koji se nudi u tri različite verzije, u zavisnosti od ppremljenosti. 

"Sa enterijerom nove E klase, postavljamo novu interpretaciju u konceptu luksuza", rekao je Hartmut Sikwitz, direktor dizajna enterijera u Mercedesu. "Dizajnirali smo prostran i inteligentan enterijer. Veran je filozofiji Mercedesa, a dolazi sa tehnološkim inovacijama i opremom visokog kvaliteta". 

Narednih nedelja do punog otkrivanja nove E klase u Detroitu u januaru, Mercedes bi trebao da otkrije više informacija u vezi atuomobila i prve fotografije eksterijera. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group