2017 Kia Cadenza

Posle najava od prošle nedelje, Kia je predstavila novu generaciju modela Cadenza, koji je poznat kao model K7 u Koreji...


 

Novi sedan donosi i novi dizajn, koji je naglašen novom prednjom maskom, koja sada dolazi sa "tiger nose" dizajnom iz Kie, a pored nje su LED svetla sa mišićavim branicima. 

Linija krova je mirnija u odnosu na fotografije od prošle nedelje, a na zadnjem delu je Kia dodala hromirani detalj koji se pruža oko svetala i daje utisak da su spojena. 

 

 

Pozadi, znak 3.3 nam daje informaciju da će ovaj automobil pokretati 3.3 V6 motor, ali nema detalja da li je u pitanju nova jedinica twin turbo iz Kie. Poslednji izveštaji kažu da bi mogao da se nađe u ponudi i hibrid, ali nema potvrda. 

Eksterijer je zaokružen duplim izduvom sa hromiranim krajevima, kao i novim dizjanom felni. Za sada nema fotografija enterijera, ali kažu da su u pitanju materijali visokog kvaliteta, novi premijum dizajn i više prostora nego ranije. 

2016 Kia Cadenza kreće u prodaju naredne godine. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group