2016 Panamera dobila nove verzije

Druga generacija modela Porsche Panamera je dobila nove varijante pre sajma u Los Anđelesu 2016...

 

Novi modeli počinju sa ulaznim modelom Panamere i Panamere 4. Oba su sa 3.0 turbo V6 benzinskim motorom sa 326ks i povezani na osmostepeni automatski prenos. Kao što mu ime kaže, Panamera 4 je model sa pogonom na sva 4 točka, dok standardni model snagu šalje samo na zadnje točkove. 

Uprkos tome što je manji od aktuelnog 3.6 V6 motora, novi turbo ima 20ks više i 13% veću efikasnost. 

Pored ovih modela, videćemo i premijeru u Panamera Exclusive ponudi. Ovi modeli imaju osnovu veću za 150mm, što im pomaže da povećaju prostor za zadnje putnike. Pored dodatnog prostora, dolazre sa sedištima sa grejačima, velikim panoramskim krovom, podesivom suspenzijom, kao i Active Suspension Management sistem. 

Pored osnovnih Executive modela sa 3.0 turbo motorom, tu je i Panamera 4 E-Hybrid Executive, 4S Executive i Turbo Executive varijante.  

Svi Porsche Panamera Executive modeli mogu da dođu sa novom zadnjom centralnom konzolom koja je opremljena sa dva stočića. Zadnji putnici mogu da uživaju u Porsche Rear Seat Entertainment  paketu. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group