2016 Audi A4

Više slika

Više slika

Nismo previše oduševljeni novim 2016 Audi A4 modelom i mislimo da su Audijevi dizajneri još jednom nadmašili sami sebe u pogledu sličnosti starog i novog modela...

 

 

Audi 2016 A4 izgleda skoro identično kao facelift model, ali možda grešimo. Audi je objavio fotografije i video nove perjanice svoje ponude, pa ocenite i sami. 

Novi model je lakši i do 120kg od prethodnika, uprkos činjenici da je narastao u dimenzijama. Sada je 4,73 metra dugačak, sa osnovom od 2,82 metra. 

Zapremina gepeka za A4 Avant je 505 litara, ali sa zadnjim sedištima spuštenim i prtljagom na krovu se diže na 1510 litara. Audi kaže da je to najviše što jedan premijum model u svojoj klasi može da ponudi. 

2016 Audi A4 doalzi sa drugom generacijom modularne infotainment platforme u kombinaciji sa MINI navigation Plus sistemom, koji daje mogućnost korsinicima da se povežu sa paletom uređaja, interenetom...

Ponuda motora u Nemačkoj obuhvata dizel i benzinske motore sa četiri i šest cilindara sa snagom od 150Ps do 272PS, to je naravno pre nego što S i RS modeli uđu u ponudu .

Audi kaže da je novi A4 veliki skok kada je u pitanju upravljenje, sportski osećaj i komfor. Automobil ima novo elektromagnetno upravljanje u kombinaciji sa novo razvijenim osovinama. Opciona oprema obuhvata i dinamičko upravljanje, koje zavidi od brzine automobila i drugih faktora, a tu je i suspenzija sa podesivim amortizerima koji daju mogućnost vozaču da izabere dva moda vožnje : sport i komfor. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group