2015 Honda CR-V

Hondin CR-V model je poznat po svojoj efikasnosti i korisnosti, a model za 2015. godinu pojačava te kvalitete...


Osvežena 2015 Honda CR-V je dobila novi motor i menjač kako bi se unapredila efikasnost, ali je pored toga urađeno dosta togs na polju bezbednosti i udobnosti. Morali biste da vozite modele za 2014. i 2015. godinu kako biste uočili razliku između njih. 

Mnogi vozači se neće žaliti na sposobnosti ovog automobila. Njegovo ubrzavanje je solidno, a njegovo upravljanje je tipično za ovu japansku kompaniju, odnosno veoma je dobro. Volan je lagan i daje odlične povratne informacije, dok je potrošnja goriva znatno unapređena u odnosu na prošlogodišnji model. S obzirom na to da je Honda jedna od vodećih automobilskih kompanija u segmentu kada je u pitanju potrošnja goriva, oduzimanje još kojeg litra će je učiniti i najboljom u njemu.

Ukoliko izuzmemo redizajniranu centralnu konzolu, malo toga se promenilo u kabini. Prostor je ostao nepromenjen, a Honda je inače poznata po velikom prostoru koji obezbeđuje putnicima. CR-V model je jedan od boljih  u svom segmentu kada je u pitanju praktičnost, pa se zato drugi red sedišta može spustiti.

Početna cena za ovaj automobil je 18 800 eura, ali dodatna oprema koja se naručuje posebno istovremeno tu cenu povećava. Na primer, za 156 eura više dobijate bežično paljenje, električno podesivo sedište za vozača, sedišta koja se greju i ventilaciju pozadi.

Na tržištu se, pored ovog, može pronaći mnogo zanimljivih terenaca, a Toyota RAV4 je jedan od njih. Ovaj automobil je dostupan je sa šestostepenim automatskim menjačem, pogonom na prednje ili sve točkove i ima isti prostor kao i 2015 CR-V model. Takođe, Nissanov Roque je redizajniran za 2014. godinu i nudi treći red sedišta koja mogu da se obaraju. Na kraju, tu je i Mazda CX-5 koja je najzabavnija za vožnju.

2015 Honda CR-V je dobra zbog male potrošnje, svoje cene i udobnosti. Međutim, ako želite da imate veliku snagu, budite sigurni da vam je četvorocilindrični motor neće obezbediti, pa vam savetujemo da uzmete u obzir i druge automobile.

A. D.   

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group