2015 Discovery Sport

Dolazeći Land Rover Discovery Sport će verovatno postati najbitniji model ovog brenda, pošto pokriva veoma uspešan segment kompaktnih SUV modela...

 

Naslednik Freelander-a će imati opciju trećeg reda sedišta, kao što možete da vidite na fotografijama u galeriji, gde je model maskiran inovativnom verzijom kamuflaže. 

Ne samo da kamuflaža prikazuje poziciju drugog i trećeg reda sedišta, već daje uvid i u dizaj ovog automobila. Uticaj Land Rover Vision koncepta je jasan, pogotovu iz profila i sa prednje strane. 

"Kao što ste mogli da očekujete od Discovery mdoela, doći će sa 5+2 sedištima, velikim gepekom, a opet u kompaktnom izdanju", rekao je Gerry McGovern diretkor dizajna u Land Roveru. 

Prototip sa novom kamuflažom je napustio postrojenje u Halewood-u u Britaniji i otišao na finalno testiranje. Land Rover Dscovery Sport će se prodavati zajedno sa postojećim Discovery modelom od 2015. godine.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group