Na prodaju 1 od 4 Ferrari F50 modela

Više slika

Više slika

Ovaj automobil se, sa veoma dobrim razlogom, smatra najpoželjnijim F50 modelom koji postoji…

U pitanju je jedan od samo četiri Ferrari Nero F50 modela ikada napravljenih. Ono što je još bolje je činjenica da će ovaj dragulj biti aukcijski prodat u Arizoni, i verujemo da će privući zaista puno pažnje svih ljubitelja četvorotočkaša.

Ovaj superautomobil je jedan od samo dva Nero F50 modela koji su napravljeni u skladu sa američkim specifikacijama, a na odometru pokazuje da je prešao tek 3.363 kilometra, pa stoga možemo reći da je praktično nov.

Sam automobil bio je predstavljen na 63. godišnjem sajmu automobila u Ženevi 1995.godine, a na premijeri su bili i Luka di Montezemolo, Pjero Lardi Ferari, Serđio Pininfarina i Niki Lauda.

Kao što se može očekivati, ovaj predivni model Ferrari automobila ima ozbiljne performanse – od nula do sto ubrzava iz mesta za 3.6 sekundi, što nikako nije loše ako uzmemo u obzir da je ovo superautomobil devedesetih. Svakako, on predstavlja ultra retko italijansko nasleđe, koje je omaž automobilskom inženjeringu.

Ovog petka, neko veoma bogat će dobiti priliku da provoza ovu retro zver, pod uslovom da plati cenu od oko 3.5 miliona dolara. Možda će vas zanimati i činjenica da je Ferrari brend objavio da će započeti sa proizvodnjom besprekornog Ferrari J50 modela u veoma, veoma ograničenom broju. Dakle, teška odluka je pred vama – da li više volite staro ili novo?

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group