Aston Martin DBS Ultimate Edition

Prvo smo čuli od Aston Martin-a da planira da predstavi ograničenu seriju svog DBS izdanja pre nego što stigne potpuno novi model, a sada je britanski proizvođač automobila tu i uradio. Predstavljen je model DBS Ultimate.

Aston Martin još uvek nije rekao u koliko primeraka će DBS Ultimate modeli biti proizveden, ali pominje se cifra od oko 100 komada. Takođe specifikacije ovog modela još uvek nisu predstavljene, ali radimo na tome da dobijemo i ove podatke.

Pre svega, DBS Ultimate će biti dostupan i Coupe i Volante verziji, a biće dostupni i 6-stepeni manuelni i automatski menjač. 

Na spolja, kupci će moći da izaberu jednu od tri boje i to Silver Foxm, Quantum Silver i Carbon Black. DBS Ultimate će biti opremljen black diamonod aluminijumskim felnama, difuzorom od ugljeničnih vlakana, retrovizorima od ugljeničnih vlakana, tamnom prednjom maskom hladnjaka, zatamnjenim zadnjim svetlima, kao i kočionim kandžama u žutoj, crvenoj ili crnoj boji

Unutrašnjost model DBS Ultimate je presvučena crnom kožom sa crvenim šavovima kao i alkantarom. Takođe tu je puno detalja od ugljeničnih vlakana i  detalj kao što je crveno slovo S koje je izvezeno na naslonima za glavu. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group