2017 VW Tiguan konačno

Više slika

Više slika

Nakon što je pre nekoliko dana pokušano da se dočara kako bi novi 2017 Tiguan mogao da izgleda, u potpunosti nas je iznenadilo kada se na internetu pojavila fotografija ovog modela bez kamuflaže...

 

"Fotografije sam napravio sa svog prozora u Vankuveru u Kanadi", rekao je Sean. Volkswagen je pravio reklamni spot za novu generaciju kompakt SUV-a, koji bi trebao da se pojavi u javnosti verovatno već sledećeg meseca na sajmu u Frankfurtu, ako ne u finalnoj formi, onda u približnoj. 

Novi Tiguan izgleda oštrije i generalno kao da je iz više klase, za razliku od modela prve generacije, iako će nastaviti da se bori sa istim konkurentima iz segmenta kompakt SUV modela kao što su Ford Escape/Kuga, Toyota RAV4, Mazda CX-5, Nissan Qashqai kada bude stigao u salone sledeće godine. 

Iz ovog ugla izgleda da je Tiguan podelio stilske elemente sa Cross Blue konceptom koji je prikazan još 2013. godine u Šangaju. 

Zvaničinici su nagovestili postojanje tri varijante modela Tiguan, a jedan od njih je standardan model sa mestom za pet putnika, za koji verujemo da je na slikama. Tu je i model sa sedam sedišta i dužom osnovom,  i BMW X4 blizanac, sporski kupe sa pet sedišta, koji se sprema za 2017. godinu. 

Novi Tiguan koristi MQB platformu VW grupe sa pogonima koji će doći iz poslednjeg Golfa, a među njima je nekoliko TSI turbo benzinskih motora i TDI turbo dizeli. VW bi mogao da ponudi i Golf GTE hibridni pogon, kao i e-Golf električnu jedinicu u svom novom modelu. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group