2017 Mercedes-Benz E-Class enterijer

Napravljene su prve fotografije enterijera naredne generacije Mercedesa E klase...

 

Može se reći da je nova kabin E klase lošija verzija one u S klasi, pošto je preuzela sličan izgled i dizajn, ali fale neki detalji kao što je digitalni instrumentalni klaster, mada nas ne bi iznenadilo ako ga Mercedes ponudi kao opciju. 

Kao i sa W222 S klasom, kontrole su proširene do centralne konzole, gde je integrisan i infotainment ekran, a tu je i COMAND prekidač na donjoj konzoli sa četiri izduva za ventilaciju. Sat ne pomeren ispod kontroli za klimu. Enterijer nove S klase je dobio mnogo pohvala, tako da se isto očekuje i sada. 

Pored elegantnijeg stila, putnici mogu da očekuju i više prostora u automobilu nove E klase koja se kreće na većoj osnovi MRA, koja se nalazi i u poslednjij C klasi, pa bi trebao i da izgubi dosta na težini u odnosu na aktuelni model. 

Nova E klasa će imati miks motora koji mogu da se nađu u manjoj C klasi i većoj S klasi, a očekuje se i debitovanje novih Mercedesovih benzinskih i dizel motora koji se pominju već neko vreme, a trebali bi da zamene V6 motore u ponudi do 400ks. 

Očekuje se barem jedan AMG Sport model, kao i hibridni model. Top ponude će biti E63 AMG sa istim 4.0 twin turbo V8 motorom koji se nalazi u AMG GT kupeu i C63 AMG modelu, sa skoro 600ks.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group