BMW C EVOLUTION

BMW Motorrad je na Olimpijadi u Londonu predstavio predprodukcijsku verziju električnog skutera C Evolution koji bi se na tržištu trebao pojaviti 2014. Radi se o nastavku razvoja konceptnog E-Scootera i Concepta e koji su predstavljeni tokom prošle godine.

Ovu verziju pokreće električni motor koji isporučuje stalnu snagu od 11 kW, odnosno 15 KS te, po potrebi, najveću snagu od 35 kW, odnosno 48 KS. Drugim rečima, ovaj skuter ubrzava do najveće brzine od 120 km/h, dok će brzinu od 60 km/h dostizati za isto vreme za koje je to potrebno klasičnim skuterima sa motorima zapremine 600 ili više kubnih centimetara.

Njegove baterije (8 kWh) mu omogućuju autonomiju od 100 km, a u potpunosti je moguće napuniti putem kućne utičnice za što će bitipotrebno oko 3 sata. Autonomija se može povećati za do 20% i to putem sustava regenerativnog kočenja.

Izvor: Radulovic Group

 
 
Ducati  Diavel Titanium

Ducati Diavel Titanium

Ducati Diavel će napokon biti dostupan u maju. Titanijumski izgled u kombinaciji sa karbonskim vlaknima i Alkantarom čine ovog Ducati-ja zaista izuzetnim.

DUCATI  SCRAMBLER

DUCATI SCRAMBLER

Ducati je predstavio redizajnirani kros motor koji nosi naziv Scrambler...

Yamaha  mt-10

Yamaha mt-10

Yamaha je nedavno predstavila svoj novi model koji zaista ostavlja bez daha...

HP  nineT

HP nineT

High Octane Speed Shop, radionica iz Holandije se okušala u sređivanju BMW motora, ovo je rezultat...

CRS  Duu

CRS Duu

Možete kupiti svoj prilagođeni motor od bilo kog brenda – Ducati, Ecosse, Icon Sheene i još mnogo drugih, ali, pojavio se novi brend koji nudi neprevaziđeni kvalite

Kawasaki  Z-10R

Kawasaki Z-10R

Kawasaki je predstavio novi model dvotočkaša koji će biti dostupan 2016. godine...

Monster  1200 R

Monster 1200 R

Ne možete da priuštite superautomobil? Ne morate brinuti, ukoliko ste voljni da pristanete na dva točka umesto na četiri…

DUCATI  DIAVEL CARBON 2016

DUCATI DIAVEL CARBON 2016

Najnovija verzija Ducati Diavel motora nedavno je prikazana u javnosti i biće dostupna 2016. godine.

učitaj još sadržaja
X