BMW C EVOLUTION

BMW Motorrad je na Olimpijadi u Londonu predstavio predprodukcijsku verziju električnog skutera C Evolution koji bi se na tržištu trebao pojaviti 2014. Radi se o nastavku razvoja konceptnog E-Scootera i Concepta e koji su predstavljeni tokom prošle godine.

Ovu verziju pokreće električni motor koji isporučuje stalnu snagu od 11 kW, odnosno 15 KS te, po potrebi, najveću snagu od 35 kW, odnosno 48 KS. Drugim rečima, ovaj skuter ubrzava do najveće brzine od 120 km/h, dok će brzinu od 60 km/h dostizati za isto vreme za koje je to potrebno klasičnim skuterima sa motorima zapremine 600 ili više kubnih centimetara.

Njegove baterije (8 kWh) mu omogućuju autonomiju od 100 km, a u potpunosti je moguće napuniti putem kućne utičnice za što će bitipotrebno oko 3 sata. Autonomija se može povećati za do 20% i to putem sustava regenerativnog kočenja.

Izvor: Radulovic Group

 
 
Glumac  pravi motore - KRGT1

Glumac pravi motore - KRGT1

Kianu Rivs započeo je proizvodnju svog prvog motocika u retro futurističkom stilu…

Koenigsegg  koncept

Koenigsegg koncept

Koenigsegg je poznat po proizvodnji neverovatnih super automobila. Ali neočekivano, ova kompanija je objavila koncept model svog novog super motora. Pošto je ovo prvi

CITYSURFER -  NOVO GRADSKO VOZILO

CITYSURFER - NOVO GRADSKO VOZILO

Da li je i vama dojadilo da čekate po sat vremena u gradskim saobraćajnim gužvama, i želite da efikasnije i brže cirkulišete krot grad?

Peugeot  Kisbee

Peugeot Kisbee

Peugeot Kisbee skuter sa sjajnom cenom i osobinama...

BMW  Concept Roadster

BMW Concept Roadster

Na štandu BMWa ovog vikenda na Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2014, pored Mini Superleggera Vision motora, će se pojaviti i novi koncept ove kompanije, nazvan Con

Honda Hornet  bi mogla uskoro da se vrati

Honda Hornet bi mogla uskoro da se vrati

Iako Hornet 600 nije više deo 2014 Honda line-upa, a mnogi su mislili da je zamenjen sa CB650F...

A. Kahn -  Lauge Jensen Custom Bike

A. Kahn - Lauge Jensen Custom Bike

Britanski automobilski tjuner A Kahn Design širi svoj domet u svet custom motocikala sa verzijom ograničenog izdanja Lauge Jensen motocikla.

Futuristička  Honda NM4 Vultus

Futuristička Honda NM4 Vultus

Postoji mnogo superbike motocikala, ali svi oni su unikatni komadi proizvedeni u ograničenom izdanju...

učitaj još sadržaja
X