BMW C EVOLUTION

BMW Motorrad je na Olimpijadi u Londonu predstavio predprodukcijsku verziju električnog skutera C Evolution koji bi se na tržištu trebao pojaviti 2014. Radi se o nastavku razvoja konceptnog E-Scootera i Concepta e koji su predstavljeni tokom prošle godine.

Ovu verziju pokreće električni motor koji isporučuje stalnu snagu od 11 kW, odnosno 15 KS te, po potrebi, najveću snagu od 35 kW, odnosno 48 KS. Drugim rečima, ovaj skuter ubrzava do najveće brzine od 120 km/h, dok će brzinu od 60 km/h dostizati za isto vreme za koje je to potrebno klasičnim skuterima sa motorima zapremine 600 ili više kubnih centimetara.

Njegove baterije (8 kWh) mu omogućuju autonomiju od 100 km, a u potpunosti je moguće napuniti putem kućne utičnice za što će bitipotrebno oko 3 sata. Autonomija se može povećati za do 20% i to putem sustava regenerativnog kočenja.

Izvor: Radulovic Group

 
 
NORTON  COMMANDO 750

NORTON COMMANDO 750

Ovaj zmaj od motora je proizveden čak 1968. godine, a u garaži je hvatao prašinu dok ga momci iz Fuller Moto kluba nisu uzeli pod svoje…

Ducati  Diavel

Ducati Diavel

Ducati Diavel će napokon biti dostupan u maju. Titanijumski izgled u kombinaciji sa karbonskim vlaknima i Alkantarom čine ovog Ducati-ja zaista izuzetnim.

Japanci se  pozabavili BMW-om

Japanci se pozabavili BMW-om

Nebitno da li ste zaljubljenik u motore, ili ne, ova dva BMW-a koja su modifikovali japanci će vas ostaviti otvorenih usta...

Apollo  Streamliner

Apollo Streamliner

BMW predstavlja svoj neverovatni i inovativni koncept motora koji nosi ime Apollo Streamliner…

XENON  LIGHT

XENON LIGHT

Evo prilike da kupite sebi prilagođenu repliku Tron Lightcycle motora…

Modifikovani  BMW GTL

Modifikovani BMW GTL

BMW Japan pojavio se na sajmu motora u Osaki sa dva neverovatna primerka...

Norton  Dominator

Norton Dominator

Norton je sredinom februara u prodaju pustio model koji nosi naziv Dominator, a njegov izgled i performanse zaista dominiraju drumom.

Thunderbike  Precision R

Thunderbike Precision R

Nemački proizvođač motora, Thunderbike, predstavio nam je još jedno remek delo koje nosi naziv Precision R...

učitaj još sadržaja
MM BP L2
MM BP R2
X