BMW C EVOLUTION

BMW Motorrad je na Olimpijadi u Londonu predstavio predprodukcijsku verziju električnog skutera C Evolution koji bi se na tržištu trebao pojaviti 2014. Radi se o nastavku razvoja konceptnog E-Scootera i Concepta e koji su predstavljeni tokom prošle godine.

Ovu verziju pokreće električni motor koji isporučuje stalnu snagu od 11 kW, odnosno 15 KS te, po potrebi, najveću snagu od 35 kW, odnosno 48 KS. Drugim rečima, ovaj skuter ubrzava do najveće brzine od 120 km/h, dok će brzinu od 60 km/h dostizati za isto vreme za koje je to potrebno klasičnim skuterima sa motorima zapremine 600 ili više kubnih centimetara.

Njegove baterije (8 kWh) mu omogućuju autonomiju od 100 km, a u potpunosti je moguće napuniti putem kućne utičnice za što će bitipotrebno oko 3 sata. Autonomija se može povećati za do 20% i to putem sustava regenerativnog kočenja.

Izvor: Radulovic Group

 
 
Apollo  Streamliner

Apollo Streamliner

BMW predstavlja svoj neverovatni i inovativni koncept motora koji nosi ime Apollo Streamliner…

XENON  LIGHT

XENON LIGHT

Evo prilike da kupite sebi prilagođenu repliku Tron Lightcycle motora…

Modifikovani  BMW GTL

Modifikovani BMW GTL

BMW Japan pojavio se na sajmu motora u Osaki sa dva neverovatna primerka...

Norton  Dominator

Norton Dominator

Norton je sredinom februara u prodaju pustio model koji nosi naziv Dominator, a njegov izgled i performanse zaista dominiraju drumom.

Thunderbike  Precision R

Thunderbike Precision R

Nemački proizvođač motora, Thunderbike, predstavio nam je još jedno remek delo koje nosi naziv Precision R...

Fool  Moon

Fool Moon

Dreamachine Motorcycles, dizajnirao je futuristički Fool Moon motor. Fanovi dvotočkaša i Akrapovič izduvnih sitema posebno će se obradovati ovim remek delom. Priz

Feline  One

Feline One

Yacouba Galle, francuski dizajner, upustio se u njegov najambiciozniji projekat do sad i kreirao ograničeno izdanje motora Feline One.

Kawasaki  Ninja H2R (galerija)

Kawasaki Ninja H2R (galerija)

Kawasaki je nedavno sklonio svoje zaštitne prekrivače i otkrio javnosti kako izgleda nova Ninja H2R koja će biti uskoro puštena u prodaju.

učitaj još sadržaja
BP MM mart L 1
BP MM mart R1
X