AIRBRUSH KACIGE

Ponekad je pronalaženje kacige koja vam se sviđa više slično nemogućoj misiji nego bilo čemu drugome. U moru proizvođača, pronaći ono što je vizuelno dobro i sigurno po vašoj meri zna biti izrazito naporno, još ako se tome doda i cena određenih kaciga stvar se dodatno zakomplikuje. Rešenje za sve one koji nisu zadovoljni izgledom svoje kacige je airbrush tehnika koja u rukama veštog majstora zna pružiti neverovatne rezultate

Za ovakav način oslikavanja kaciga odlučilo bi se mnogo bajkera, ali i u ovom slučaju cena je problem jer pojedini majstori svoje umeće naplaćuju u svotama koje prelaze i preko 100 evra, što je ipak malo previše.

Oni koji ipak sebi mogu priuštiti nešto ovako, muku muče s dizajnom koji bi se trebao naći na njihovoj kacizi, iz tog razloga mi vam predstavljamo nekoliko odličnih rešenja.

Stvarno se teško odlučiti koji je od ponuđenih dizajna najbolji. Uživajte.

 
 
Apollo  Streamliner

Apollo Streamliner

BMW predstavlja svoj neverovatni i inovativni koncept motora koji nosi ime Apollo Streamliner…

XENON  LIGHT

XENON LIGHT

Evo prilike da kupite sebi prilagođenu repliku Tron Lightcycle motora…

Modifikovani  BMW GTL

Modifikovani BMW GTL

BMW Japan pojavio se na sajmu motora u Osaki sa dva neverovatna primerka...

Norton  Dominator

Norton Dominator

Norton je sredinom februara u prodaju pustio model koji nosi naziv Dominator, a njegov izgled i performanse zaista dominiraju drumom.

Thunderbike  Precision R

Thunderbike Precision R

Nemački proizvođač motora, Thunderbike, predstavio nam je još jedno remek delo koje nosi naziv Precision R...

Fool  Moon

Fool Moon

Dreamachine Motorcycles, dizajnirao je futuristički Fool Moon motor. Fanovi dvotočkaša i Akrapovič izduvnih sitema posebno će se obradovati ovim remek delom. Priz

Feline  One

Feline One

Yacouba Galle, francuski dizajner, upustio se u njegov najambiciozniji projekat do sad i kreirao ograničeno izdanje motora Feline One.

Kawasaki  Ninja H2R (galerija)

Kawasaki Ninja H2R (galerija)

Kawasaki je nedavno sklonio svoje zaštitne prekrivače i otkrio javnosti kako izgleda nova Ninja H2R koja će biti uskoro puštena u prodaju.

učitaj još sadržaja
BP MM mart L 2
BP MM mart R2
X